* نضعهم في الكبه ومعاهم 2 ملعقة مايونيز + ملح وفلفل ( ممكن اضافة اي توابل تفضليها ) .
* ده شكلها بعد الفرم ( ويمكن اضافة دقيق لحد ما تتكون لك عجينه سهلة التشكيل ) . وضعت كيس بلاستيك علي الرخامه وعليه دقيق ثم العجينه ثم دقيق علشان ما تلزقش في الرخامه .
فردتها بشكل سميك نوعا ما علشان ما تتحرقش وهي بتتقلي .
* ودي الكميه بعد التقطيع حطيتها في صينيه مرشوشه بالدقيق ووضعت فوقها دقيق .
* وبعدين حطيتها في خليط ( بيض + لبن وملح وفلفل ) ثم في بقسماط مفروم خشن ( ممكن تستخدمي الكورن فليكس ) .
* ثم تقلي في الزيت ويمكن حفظها قبل القلي في الفريزر لحين القلي وقدمت معاه سلطه المايونيز بالكاتشب .